A Galaxy S6 az összes elődjénél nagyobb siker lehet

1

A Samsung nemrégiben leleplezett csúcsmobiljai – a Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge – komoly változásokat hoztak, elég csak a prémium kivitelre gondolni. Ennek megfelelően a dél-koreai gyártó nagy reményeket fűz az újdonságokhoz.

A 2014-es év nagyon gyengére sikerült a Samsung számára, hiszen hatalmasat csökkent a piaci részesedésük. A Galaxy S5 nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, jóval kevesebb fogyott belőle, mint tervezték, ami részben talán a sokak által unalmasnak mondott műanyag kivitelnek is köszönhető.

Andy Tu, a Samsung Taiwan mobilos részlegének kommunikációs vezetője szerint azonban a Galaxy S6 hatalmas siker lesz, és akár túl is szárnyalhatja az elődeit, beleértve a kifejezetten sikeres S3-at és S4-et. Ez elég merész jóslatnak tűnik, de azért egyáltalán nem lehetetlen a megvalósulása, hiszen a dél-koreai gyártó igyekezett kiküszöbölni a korábbi gyengeségeket. A TouchWiz felületet sokkal felhasználóbarátabbá és pörgősebbé alakították, a műanyag házat pedig fémre és üvegre cserélték. Persze ez utóbbiért fel kellett áldozni a kivehető akksit, a bővíthető tárhelyet és a vízállóságot is.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid