Új 64 bites Lenovo táblagépek érkeztek

0

A Lenovo az idei MWC-n már megörvendeztetett minket néhány érdekes készülékkel, mint például a fényképezőgépekre hajazó Lenovo Vibe Shot. A kínai gyártó két remek tablettel is készült: az egyik a 8 hüvelykes TAB 2 A8, a másik a jóval nagyobb, 10.1 colos megjelenítővel szerelt TAB 2 A10.

Lenovo TAB 2 A8

A kisebbik készülék akár még hosszabb idejű egykezes használatra is alkalmas lehet, amelyet a kellemes tapintású hátlap tehet még kényelmesebbé. A megjelenítő nyolc hüvelykes és HD felbontású, mögötte pedig egy 64 bites, négymagos MediaTek processzor ketyeg, 1 GB RAM társaságában. Az előbbiek alapján leginkább középkategóriásnak mondható tablet belsejében egy bővíthető 16 GB-os háttértár is található, amelyből természetesen valamennyit lecsippent majd a rendszer, ami jelen esetben az Android 4.4 KitKat. Később várható egy Lollipop frissítés is a Lenovo ígérete szerint.

Lenovo TAB 2 A10

A másik készülék nem csak nagyobb, de minden szempontból jobb is. 10.1 hüvelykes IPS kijelzőjén 1920×1080 képpont terpeszkedik, és bár a TAB 2 A10-ben is egy négymagos MediaTek chipset duruzsol, ebbe a készülékbe kétszer annyi RAM-ot szereltek a szorgos ázsiai kezek. A burkolat alatt egy egészen méretes, 7000 mAh-s telep, valamint egy szintén bővíthető, 16 GB-os flash tárhely található. A piacra dobás pontos dátumát és a várható árakat egyelőre még egyik készülék kapcsán sem tudni.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid