A Google új eszköze megmutatja, hogy melyik mobil való neked

1

Új szolgáltatást indított útjára a Google, ami különböző szempontok alapján segít kiválasztani a nekünk leginkább megfelelő Androidos mobilt.

Az új eszköz nagyon egyszerűen működik. Első lépésben meg kell adnunk, hogy mely funkciókra van leginkább szükségünk, és ezeket hogyan, illetve milyen gyakran használjuk. Olyan dolgok szerepelnek itt, mint például a fotózás, a zenehallgatás, a közösségi oldalak használata, a böngészés vagy a játék. Összesen 12 lehetőség van, amik közül minimum 3-at meg kell adnunk a továbblépéshez.

mobil-valaszto-google

A következő ablakban a szolgáltatót kell kiválasztanunk, de itt egyelőre csak amerikai cégek szerepelnek, így válasszuk a “choose later” opciót. Ezután meg is jelenik az eredmény, de érdemes még leszűkíteni a találatokat méret és árkategória szerint. Végül kiadja a program a nekünk megfelelő okostelefonokat.

mobil-valaszto-google-2

Az egész eszköz egyébként inkább csak szórakozásra jó, és kevés valódi haszna van, főleg az olyanok számára, akik kicsit már jártasak a mobilok világában. Mindenesetre érdemes tenni egy próbát. Ha érdekel, hogy milyen telefont ajánl neked a Google, akkor kattints ide.

Megjegyzés: csak az USA-ban is kapható készülékek szerepelnek az adatbázisban.

android.com

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid