Leheletvékony Coolpad mobil érkezett

0

Talán akad olyan közületek, aki emlékszik még arra a februári cikkünkre, amelyben az aktuális vékonysági rekordert, a Coolpad Ivvi K1 Mini-t mutattuk be. A kínai gyártó mobilja akkor 4.7 mm-es házat kapott, de a most érkezett Ivvi Little i se lett piskóta a maga 4.9 mm-es “vastagságával”. 

Annak meddő fejtegetésébe, hogy miért nincs sok értelme ennek a telefon vékonyítási trendnek, inkább nem is kezdenék bele, helyette bemutatom a készüléket. Az ultravékony mobil egy 5 hüvelykes AMOLED kijelzőt kapott, melyet a szélei felé lehajló 2.5D-s üveg oltalmaz. A felbontástól nem fogjuk eldobni a hajunk, de azért 1280×720 képpont még nem annyira rossz egy ekkora megjelenítőn.

coolpad-ivvi-new-smartphone-leak-01

A telefont kategóriájának legnépszerűbb chipsetje, a 64 bites Qualcomm Snapdragon 410 hajtja, ami mellé 2 GB RAM, illetve 16 GB belső tárhely jutott. Ha fényképeket szeretnénk készíteni egy 8 megapixeles hátlapi, illetve egy 5 megapixeles előlapi kamera áll majd a rendelkezésünkre.

Coolpad Ivvi Little i

Az akkumulátor kapacitása 1950 mAh, ami pedig az operációs rendszert illeti, Android 4.4.4 KitKat fogad minket az első bekapcsolás után. A Coolpad Ivvi Little i háromféle színben lesz megvásárolható: arany, ezüst és fekete. Kínai viszonteladóktól már most megrendelhető a készülék, akiknek 322 dollárt kell leszurkolnunk a karcsú újdonságért cserébe. Létezik egy prémium verzió is, ami 354 dollárba fog kerülni.

PhoneArena, GizmoChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid