Bemutatták az Overmax Touch okosórát

0

Az Overmax bemutatta saját okosóráját, ami kis mérete ellenére rengeteg funkciót kínál. A Touch akár egy telefont is kiválthat a beépített SIM foglalat révén.

Az apró, 43.5 x 40 x 11.8 mm-es dimenziókkal rendelkező készülékbe egy 1.54 colos, 240×240 pixeles TFT kijelző került beépítésre, amit egy okosórákba szánt MTK6260A processzor hajt (kétmagos, 1.2GHz-es) 128 MB RAM társaságában.

overmax-touch-okosora

Az Overmax Touch microSIM foglalattal rendelkezik, azaz önállóan is képes hívások lebonyolítására, de ezt nem feltétlenül szükséges használnunk, mert a készülék a mobilunkkal is együtt tud működni. Ez persze még semmi, hiszen az okosórába egy kamerát is szereltek a mérnökök, ami 0.3 megapixeles felbontással bír, és videók rögzítésére is alkalmas.

A készülék egyébként sok más funkcióval rendelkezik még, használható például alváskövetésre, lépésszámlálásra, és jelez, ha túl messzire került tőle a mobilunk, így sokkal nehezebben hagyjuk el azt. Az óra ráadásul microSD kártyával bővíthető, és támogatja a Bluetooth 3.0-t.

A fémből és műanyagból készült házba egy 380 mAh-s akksi került, de arról sajnos nincs információnk, hogy ez milyen üzemidőre lehet elég. A Overmax Touch pontos ára egyelőre nem ismert, de hamarosan hazánkban is kapható lesz.

Te hordanál ilyen okosórát?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid