A legkisebb Galaxy S6-ban csak 23 GB szabad helyünk lesz

5

A Samsung rengeteg újítással ruházta fel legújabb csúcsmobiljait, a Galaxy S6-ot és az S6 edge-et, van azonban 1-2 terület, amiben visszalépés történt. A két legfájdalmasabb pont talán a cserélhető akksi és a microSD bővítési lehetőség hiánya. Most ez utóbbiról lesz szó bővebben.

A fix tárhelyet úgy igyekezett kompenzálni a Samsung, mint ahogyan más gyártóknál is szokás: többféle modellt dobott piacra. A Galaxy S6-ból van 32, 64 és 128 GB-os verzió is. A gond csak az, hogy 1-1 duplázás 30 ezer forintunkba fog kerülni.

A 32 GB-os modell ára hazánkban 230 ezer forint körül lesz, a 64 GB-osért 260 ezret kérnek majd, a 128 GB-os pedig 290 ezer forintba fog fájni. Ezek közül még a legolcsóbb is nagyon drága, de ha valaki Galaxy S6-ot akar, akkor bizonyára a 230 ezres ár lesz a legszimpatikusabb. A gond csak az, hogy ha használatba vesszük a 32 GB-os modellt, frissítjük a gyári appokat és beállítjuk a Google-fiókunkat, akkor máris csak kb. 23 GB szabad helyünk marad alkalmazásoknak, játékoknak, fotóknak, zenéknek és filmeknek.

Mindez egyébként nem a Samsung Galaxy S6 sajátossága, teljesen természetes dolog, hogy egy 32 GB-os készülékben nem tudunk 25 GB-nál többet hely fölött rendelkezni. Ha viszont vásárlásra kerül a sor, akkor sokan hajlamosak a teljes tárhellyel számolni, ami utána csalódáshoz vezethet.

Neked megérné a felárat a nagyobb tárhely?

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid