A Nexus 6-nak az LG G3 lehet majd az alapja

1

Volt már több találgatás a Nexus 6-tal kapcsolatban, és a legnagyobb kérdés egyelőre, hogy ki is gyártja majd a Google legújabb referenciakészülékét.

Nexus

Korábbi Nexus mobilok. Fotó: AnandTech

Korábban arról írtunk, hogy esetleg a Lenovo lehet az új partner, most viszont már az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy az LG marad a gyártó. Ez nem is lenne nagyon meglepő. mivel a korábbi két Nexus mobilt és ők készítették. A Nexus 4 az LG Optimus G-re épült, a Nexus 5 pedig az LG G2-re. Ennek megfelelően a Nexus 6 alapját az LG G3 szolgáltathatja majd. Ez utóbbi készülék valamikor nyáron jelenhet meg, és a hírek szerint az LG nem bízza a véletlenre a sikert. A G3 ugyanis QHD, azaz 2560 x 1440-es felbontású kijelzővel jöhet, jó eséllyel 5.5 col körüli méretben. Emellett számíthatunk még egy 8 magos processzorra, és vannak olyan pletykák is, miszerint 64bit-es chipset-tel jön a készülék. Továbbá 3-4GB RAM-nál biztosan nem lesz kevesebb a készülékben.

A fenti adatok tehát az LG G3-ra vonatkoznak, de ha hihetünk a Gizmondo értesülésének, akkor a Nexus 6 is ugyanilyen vagy hasonló specifikációval jöhet majd, és a legnagyobb különbség a két készülék között a design lesz. Ezzel kapcsolatban pedig készült már néhány koncepció, amik szerint hajlított kijelzőt is kaphat az új Nexus, de ezt még egyáltalán nem biztos.

nexus6-4

nexus6-3

nexus6-2

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid