A OnePlus beszólt az Apple-nek és a Samsungnak is

2

Nemrég hivatalosan is bemutatták a OnePlus 5-öt, és a vállalat máris beintett a két legnagyobb mobilgyártónak, a Samsungnak és az Apple-nek.

Többen kifogásolták, hogy a OnePlus 5 dizájnja hasonlít az iPhone 7 Plus-ra, de az alábbi promóciós videóban a kínai gyártó rámutat egy fontos eltérésre, mégpedig némi gúnnyal fűszerezve.

Először úgy mutatják be a mobilt, mintha az Apple-höz hasonlóan ők is eltüntették volna róla a 3.5 mm-es jack csatlakozót, mert hát “minek az, erre van a Bluetooth“. Utána viszont úgy folytatják, hogy “csak vicc volt, hát persze hogy van jack dugó“. Ezután pedig láthatunk egy twitteres szavazást, amelyben a felhasználók közel 90%-as a jack csatlakozó mellett voksolt.

A Samsungra is gondolt a OnePlus, ezért összehasonlították az új csúcsmobiljuk töltési sebességét a Galaxy S8-cal.

A Samsung ezen a téren nem újított, az ő megoldásuk a régebbi Quick Charge 2.0-ra épül, míg a OnePlus a saját Dash Charge metódusát használja. A különbség elég szembetűnő, hiszen a OnePlus 5 3300 mAh-s telepe negyed óra töltés után 29%-on, fél óra után pedig 58%-on állt, míg az S8 3000 mAh-s aksija ez idő alatt 20, illetve 39%-ra töltődött.

Autós töltővel a különbség még nagyobb, ugyanis fél óra alatt a OnePlus 5 43%-ra töltődött, míg a Galaxy S8 mindössze 12%-ra.

A OnePlus 5 egyébként egy nagyon ütős csúcsmobil lett, itt olvashatsz róla részletesebben.

via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid