Megjelent a Maze Alpha

0

A Maze Alpha egy igazán ütős mobilnak tűnik, hiszen az erős hardver és a friss szoftver mellé egy méretes, szinte káva nélküli kijelzőt kapott. Az ára pedig ehhez képest nagyon olcsó, szóval mindenképpen érdemes megismerkedni az újdonsággal!

A mobil egy 6 colos, Full HD felbontású IPS kijelzővel bír, amely az előlap 83%-át foglalja el, azaz alig nagyobb a telefon, mint egy átlagos 5.5 colos készülék. Számottevő keret csak alul van, ide került ugyanis az ujjlenyomat-olvasóval ellátott Home gomb.

A Maze Alpha egy igen korrekt középkategóriás hardver kapott, hiszen a 8 magos Helio P25 hajtja 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely mellett. További jó hír, hogy a teljes körű 4G támogatás is adott, megbirkózik a mobil a hazánkban használt B20-as sávval is.

A hátlapra duál kamera került, ami egy 13 és egy 5 megapixeles szenzorból áll, az előlapon pedig egy 5 megapixeles szelfikamerát találunk. Mindkét esetben f/2.2 a rekeszérték.

A mobilon gyári Android 7.0 fut, ami remek hír, az aksi pedig 4000 mAh-s, és támogatja a Mediatek saját, Pump Express Plus nevű gyorstöltési technológiáját. A töltés ráadásul már USB-C porton keresztül lehetséges, és a jack csatlakozó sem maradt ki.

A Maze Alpha nemrég bukkant fel a Tomtop kínálatában, ahol jelenleg nettó 179 dolláros áron vásárolható meg.

forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid