Állítólag ez most az 5 legjobb csúcsmobil

8

A Consumer Reports egy termékek értékelésével foglalkozó nonprofit szervezet, amely most kiadott egy friss toplistát a legjobbnak talált okostelefonokról. Az Apple valószínűleg nem örült az eredménynek…

Az amerikai szervezet szerint a legjobb okostelefon a Galaxy S8+ lett, a második helyre pedig a sima Galaxy S8 került. A két mobil csak a kijelző és az akkumulátor méretében tér el, és egyaránt nagyon erős hardverrel, különleges megjelenítővel és kiváló kamerával rendelkeznek. A Consumer Reports fő hátrányként a hátlapi ujjlenyomat-olvasót említi, ami túl közel van a kamerához, és az elődökkel ellentétben így nem oldható fel vele a mobil, ha az asztalra van téve.

A harmadik helyezett érdekes módon a tavalyi Galaxy S7 edge lett, ami még most is igen népszerű, a negyedik pedig az LG G6, ami szintén remekül sikerült. Az LG csúcsmobilja az elődeivel ellentétben már vízálló, és ez is egy nagyon vékony kerettel ellátott kijelzőt kapott, ami manapság igen divatos, ám egyelőre még ritkaságszámba megy.

LG G6 (fotó: Mashable)

Az Apple-nek csak az 5. helyet sikerült megkaparintania az iPhone 7 Plus révén. Persze már ez sem egy túlzottan friss mobil, és az iPhone 8 megjelenése után jó eséllyel változni fog a sorrend.

forrás: Consumer Reports

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid