A Samsung a Galaxy Tab S széria folytatásán dolgozik

0

Egy friss szóbeszéd szerint a Samsung már serényen dolgozik a Galaxy Tab S sorozat folytatásán. A két prémium kategóriás készülék – Tab S 8.4 és Tab S 10.5 – leginkább gyönyörű Super AMOLED kijelzője révén vált ismertté.

A Samsung valószínűleg az új modellekbe is Super AMOLED panelt fog szerelni, a vibráló színek rajongóinak legnagyobb örömére. Az új táblagépek kódneve SM-T710, illetve SM-T810 lesz, az előző készülékek SM-T700-as, illetve SM-T800-as jelölései nyomán, ahol a 710-es szám a 8.4 hüvelykes, míg a 810-es a nagyobbik, 10.5 inches modellre utal.

Most még nem tudunk arról bővebb tájékoztatást adni, hogy milyen hardveres összetevőket használ majd fel a dél-koreai gyártó az új táblagépekhez, valószínű azonban, hogy eget rengető változtatásokra nem kerül sor. Lehetséges azonban, hogy megkapják az Exynos 7420-as chipsetet, amely várhatóan a Galaxy S6-ban debütál március elsején. Természetesen cikkünk tárgyai nemigen bukkannak fel az MWC-n, hiszen a velük kapcsolatos munka csak most vette kezdetét.

Azok számára  viszont, akik rendelkeznek a jelenlegi felsőkategóriás táblagépek valamelyikével, van egy remek hírem: áprilisban valószínűleg mindkét modell megkapja az Android 5.0 Lollipop frissítést.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid