A Samsung Galaxy Note 6-ot nem érinti majd a Note 5 problémája

0

Sajnos még mindig nem tudjuk, hogy pontosan miért, de a Samsung úgy döntött, hogy nem dobja piacra Európában a tavaly augusztusban bemutatott Galaxy Note 5-öt. Ez valószínűleg egy hatalmas hiba volt, és a legfrissebb hírek szerint az utód esetében visszatérnek a korábbi gyakorlathoz.

Decemberben még hallhattunk olyan pletykákat, amelyek szerint jelentős késéssel ugyan, de 2016 elején végre megérkezhet Európába is a Note 5. Ez eddig sajnos nem történt meg, és talán már nem is fog. Sokak szerint ezzel a döntéssel a gyártó a Galaxy S6 edge+ eladási mutatóit szerette volna erősíteni a kontinensünkön, de ez nem sok vigaszt jelent az S Pen rajongóinak.

samsung-galaxy-note-5-and-the-galaxy-s6-edge-plus

Friss híresztelések szerint azonban a nagyjából fél év múlva érkező Galaxy Note 6-ból már mi sem maradunk majd ki, sőt, a készülék az első perctől kapható lesz Európában is. Galaxy S7 edge+ pedig talán nem is lesz, hiszen a hamarosan bemutatásra kerülő S7 edge egy nagyobb, 5.5 colos kijelzőt kap, így nem sok értelme lenne egy 5.7 colos verziónak fél évvel később.

Emlékeztetőül: a Galaxy S7 és az S7 edge bemutatója február 21-én lesz, a megjelenés pedig március első felében várható. További részletek itt.

forrás: Techradar, via: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid