Lebukott az LG G5 “Lite”

0

Nemrég feltűnt egy új LG okostelefon, ami minden bizonnyal a G5 széria tagja lesz, ám nem csúcsmobilról van szó, hanem egy kicsit gyengébb, ám mégis figyelemreméltó készülékről.

Egy LG-H840 modellszámú készülék tűnt fel nemrég a GFXBench tesztprogram adatbázisában, és ha azt vesszük alapul, hogy az LG G4 többek között LG-H810 és LG-H815 jelzéssel került piacra, akkor mindenképpen egy G5 szériás mobilról lehet szó. A sima LG G5 azonban az eddigi hírek alapján Snapdragon 820-szal jelenik majd meg, míg a most felbukkant telefon némileg gyengébbnek ígérkezik.

lg-g5-lite-gfxbench

Az adatbázis szerint a készülék egy 5.3 colos QHD kijelzővel érkezik, amit az egyébként kifejezetten erős Snapdragon 652 hajt 8 magos processzorral és Adreno 510-es GPU-val. RAM-ból 3 GB áll majd rendelkezésre, a belső tárhely 32 GB-os, és érdekes módon mindkét kamera 8 megapixeles. A futtatott rendszer finoman szólva sem friss (Android 4.4), de mivel egy prototípusról lehet szó, így ezen nem szabad fennakadni.

Azt tehát nem tudni pontosan, hogy milyen mobilról lehet szó, de az LG G5 bemutatóján (február 21.) talán erről is lehull majd a lepel. (Vagy talán mégis ez lesz az LG G5?)

forrás: Winfuture

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid