Hivatalos: A Samsung még kivár a Galaxy S8-cal

0

Korábban arról lehetett olvasni, hogy február végén, az MWC expón mutatják be a Galaxy S8-at, most azonban elárulta a gyártó egyik vezetője, hogy más terveik vannak.

A korábbi Galaxy S modellek a legtöbbször az MWC-n debütáltak, ám most több oka is van a Samsungnak arra, hogy késleltesse a bemutatót. Teljesen megújult, káva nélküli dizájnt, és sok egyéb újítást várunk, azaz több időt emészthet fel a fejlesztés, ráadásul ezúttal a tesztelésre is több időt kell hagyni, hiszen nem akarják, hogy megismétlődjön a Note 7 fiaskója.

Éppen ezért Dong-jin Koh, a Samsung mobilrészlegének vezetője most azt nyilatkozta, hogy a február 27-én induló MWC kiállításon még nem kerül bemutatásra a Galaxy S8. Azt sajnos nem árulta el, hogy mikorra halasztották az eseményt, de egyes pletykák szerint csak március 29-én debütál az új csúcsmodell. A megjelenés pedig április 17-én várható.

Persze attól, hogy a Galaxy S8-at még nem fedik fel a nagyközönség előtt, biztosan bemutat más újdonságokat a Samsung az MWC-n, azaz így is érdemes lesz követni az eseményeket.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid