Kiszivárgott fotón az LG G6

0

A Xiaomi Mi MIX által elindított kávaellenes hadjáratot egyre több gyártó érzi magáénak, gondoljunk csak többek között a Samsungra, és a következő zászlóshajójukra. A keretek lefaragásának szándéka megkísértette az LG-t is, idei csúcsmodelljük igazán meggyőzően vékonyka kávával veszi majd körül a megjelenítőt – ha hihetünk ennek a frissen kiszivárgott képnek. 

A keret nélküli kijelző lehet 2017 egyik legfontosabb trendje az okostelefonos világban, az LG G6 pedig igazodhat ehhez az irányvonalhoz. A készüléket a februári MWC expón leplezik majd le, hamarabb, mint a Samsung csúcstelefonját, és jó eséllyel 90 százaléknál nagyobb képernyő/előlap aránnyal fog rendelkezni. Az értesülés ezzel a képpel együtt került napvilágra, amin állítólag a G6 látható.

Az LG új zászlóshajója 5.7 colos megjelenítővel, és egy felettébb szokatlan képaránnyal – 18:9 – debütálhat. Az alsó káva – amit most sajnos ezen a képen nem látni – állítólag csak egy lehelettel lesz magasabb, mint a felső. A készülék sarkai elég szépen le lettek kerekítve, az eszköz maga pedig fémből és üvegből fog állni. A fejhallgató aljzat megmarad, és bizonyos források szerint a készülék vízálló lesz. A telefon akkumulátora nem lesz házilag cserélhető, ellentétben a korábbi modellekkel, és a G5 modularitásától is elbúcsúzhatunk.

A mobil hátlapi dizájnja sokban hasonlít majd az elődéhez – áll az új jelentésben, amihez még hozzájön a duál kamerakiépítés, valamint egy biometrikus szenzor. Ezeket egyébként már láthattuk korábban napvilágra került rendereken, amelyek egy tokokkal foglalkozó gyártótól származnak.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid