A Sony beszólt az Apple-nek az új iPhone 6S üzemideje miatt

0

Az Apple nemrégiben megtartott keynote-jának egyik főszereplője az iPhone 6S volt, ami leginkább az új 3D Touch technológia, az erősebb hardver és a jobb kamerák miatt lehet érdekes. Egyéb téren azonban szinte minden maradt a régi, többek között az üzemidő is.

A bemutatón annyi hangzott el, hogy az új iPhone ugyanazt az üzemidőt biztosítja, mint az előző modell. Ez az Apple szerint 12 óra böngészésre vagy 24 óra beszélgetésre elég. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy aki aktívan használja az iPhone 6-ot, annak szűkösen bír ki a készülék egy napot. Azóta ráadásul kiderült az is, hogy csökkent az akksi mérete a tavalyi modellhez képest, egész pontosan 1810 mAh-ról 1715 mAh-ra.

A Sony természetesen egyből kapott az alkalmon és emlékeztette a rajongóit, hogy az ő csúcsmobiljai 2 napot is kibírnak. Ráadásul még egy a saját oldalukra mutató linket is kitettek, ahol leírják, hogy hogyan lehet iPhone-ról Sony készülékre váltani.

Sony-Apple-Twitter

“Hé Siri, mi a helyzet az üzemidővel?”

A Z5 széria legkisebb tagja, a Compact egyébként 2700 mAh-s akksit kapott, míg az 5.5 colos Z5 Premiumba 3430 mAh-s telep került.

Az Apple bemutatója többeket is megihletett, beszólt nekik például a Samsung, de másoknak is sikerült viccet csinálni az eseményből. Ezekről itt írtunk bővebben.

Forrás: Sony (Twitter)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid