A Vernee szerint az oldalsó ujjlenyomat-olvasóé a jövő

2

A Vernee Mars Pro telefonról már többször írtunk, mivel erős hardvere és kedvező ára miatt is jó vételnek számít. Most azonban az egyik funkcióját mutatnánk be, melyet a gyártó szerint hamarosan több konkurens vállalat is átvesz.

A bemutató óta elég nagy a felhajtás a Vernee új telefonja körül. Nem is csoda, hiszen 5.5 colos Full HD kijelzőjét a 8 magos Helio P25 hajtja, nem kevesebb, mint 6 GB RAM és 64 GB belső tárhely mellett. Természetesen a 4G támogatás sem maradt ki, és a mobil ismeri a hazánkban sok helyen használt B20-as sávot is. Mindez ráadásul nagyon kedvező árcédulával párosul.

Az előzőek mellett egy innovatív újítással is jelentkeztek, mégpedig azzal, hogy az ujjlenyomat-olvasó oldalt helyezkedik el. Ezt persze nem a Vernee alkalmazta először, de egyelőre nem nevezhető egy elterjed megoldásnak. Később azonban más gyártók is áttérhetnek az oldalsó szenzorra, hiszen egyre több lesz a szinte káva nélküli telefon, és ez egy praktikus alternatíva.

A Mars Pro a korábbi trendekkel szakítva tehát a képeken látható módon kínál oldalra helyezett szkennert. A gyártó állítása szerint ez nagyban segíti az egykezes használatot, attól függetlenül, hogy melyik kezünkben van a telefon. A szerencsés felhasználók visszajelzése alapján, akik már birtokolják, jól sikerült az újítás, amellyel akár 0.1 másodperc alatt feloldható a lezárt készülék.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid