Ajándékötletek 20 000 Ft alatt

0

A karácsonyi készülődés azon szakaszába értünk, amikor már végképp nincs időnk a plázákat és butikokat járni, hogy megtaláljuk a legjobb ajándékokat szeretteink számára. Szeretnénk segítséget nyújtani az utolsó rohamra, ezért összegyűjtöttünk néhány 20 000 Ft alatti ajándékot.

Állandó energia a sebesség szerelmeseinek

Gyakorlatilag nem él olyan ember a Földön, aki ne ismerné a legrosszabb pillanatokban lemerülő okostelefonok okozta bosszúság érzését. Az aktívan használt készülékek ráadásul sokszor egyetlen napot sem bírnak ki egy töltéssel.

Ezen probléma megoldására fejlesztették ki a Power Bankeket, melyek kvázi hordozható töltőállomásként működnek, így biztosítva, hogy a készülékünk ne merülhessen le a legrosszabb pillanatokban. Ez azonban még csupán a jéghegy csúcsa. Ha ugyanis egy sebességmániás szerettedet lepnéd meg, BMW-s vagy Mercedes-es kivitelben is megvásárolhatod ezt az egyébként is praktikus kiegészítőt.

Ajándékötlet vérbeli rendezők számára

Hiába helyeznek optikai képstabilizátort a csúcskategóriás okostelefonok drágábbik típusaiba, sok esetben még így is nehéz – vagy lehetetlen – tökéletes képanyagot rögzíteni. Legalábbis eddig az volt.

A Shouldersprood S2 telefontartó-állvány ugyanis egyfajta kompakt steady camként működik, ráadásul formatervezésének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük. A videósoknak kifejlesztett kiegészítő ellensúlyozza a kézremegés, illetve a mozgás során létrejövő remegéseket a felvett videókban.

Ez a kiegészítő tökéletes ajándék lehet azok számára, akik rengeteg videót készítenek készülékeikkel. Bringások és deszkások számára kötelező, de a vloggerek és ifjú rendezők is hatalmas hasznát vehetik a kompakt telefontartó-állványnak.

Ajándékozz biztonságot karácsonyra

Bár az okostelefonok ma már számtalan vészjelző funkcióval vannak ellátva, ezek többsége nem használható minden esetben. Hiszen kerülhetünk olyan szituációba, amikor valamiért nem tudjuk kézbe venni a mobilt. Ilyen esetekben segít a Lilalarmi Smart SOS nevű kiegészítő.

A kompakt biztonsági szerkezet még a tenyerünkben is észrevétlenül elfér, így akkor is használható, amikor a telefont nem tudnánk elővenni a zsebünkből vagy a táskából. Ezenfelül a vészjelzések leadása is rendkívül egyszerűen zajlik. Mindössze háromszor kell megnyomnunk az eszközön található egyetlen gombot, amely ennek hatására elküldi az előzetesen párosított három készülékre a figyelmeztető jelzést, és a koordinátákat.

A Lilalarmi sokkal gyorsabb, mint egy telefonhívás, ráadásul olyan szituációkban is használható, amikor a készülék kézhezvétele kivitelezhetetlen. A kiegészítő tehát tökéletes ajándék bárki számára, akit szeretnél biztonságban tudni.

Forrás: Smart Clinic

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid