Akár hajlított kijelzővel is jöhet a Galaxy S6!

0

Amikor nagyon sokan várnak egy-egy felkapottabb csúcsmodellt, bizony gyakran elszabadulnak a pletykák. Sokat hallhattunk már soha nem látott szenzorokról, vagy éppen különböző módon meghajlított kijelzőkről. Ezek a legtöbbször alaptalan híresztelések, de azért van, hogy bejön a dolog.

Az új Galaxy S és Note mobilok bemutatása előtt is rendre megjelennek olyan hírek, miszerint a Samsung végre bevállalja a hajlított kijelzőt. Ez eddig egyszer sem történt meg, de azért a Note 3 mellé kaptunk egy Galaxy Round-ot, a Note 4 mellé pedig egy Note Edge-et, tehát ezekben az esetekben bizony volt alapja a pletykáknak.

Mi is többször megírtuk korábban, hogy egy 3-oldalú YOUM kijelzővel szerelt Note 4 változatra is lehet számítani, és ez valósággá is vált, bár igaz, hogy csak az egyik oldalra hajlik le az Edge panelja.

note_4_edge

Na de mi van a Galaxy S6-tal? Az egyértelműen kiderült már, hogy szemléletváltásra készül a Samsung, és valószínűleg teljesen új alapokra építi majd az új csúcsmodelljét. Ez egyrészt prémium, fém kivitelt jelenthet, de lehet, hogy más érdekességet is tartogat számunkra a dél-koreai gyártó.

Természetesen most is vannak pletykák hajlított kijelzőről, egyes szakértők szerint lehetséges, hogy az S6 ilyen panelt kap. Állítólag egy háromoldalú megjelenítőről van szó, ami hasonlít a Galaxy Note Edge-ben lévőhöz, de mindkét oldat lesz hajlítás. Őszintén szólva szerintem erre nagyon kevés az esély, de sosem lehet tudni. Az mindenesetre biztos, hogy  fejlődés nem áll meg, és amit ma még elképzelhetetlennek tartunk, az holnapra már a mindennapjaink részévé válik.

Gforgames

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid