Akár ilyen is lehet a Xiaomi Mi MIX 4

0

A Xiaomi hivatalosan is megerősítette, hogy idén jön egy új Mi MIX telefon, minden bizonnyal a Mi MIX 4, és azt is tudni véljük, hogy komoly fejlesztéseket hozhat a készülék. Most azonban inkább a külsőről lesz szó, ugyanis érkezett pár igen látványos koncepciókép.

A hírek szerint lapos kijelzős lesz a Xiaomi Mi MIX 4, aminek bizonyára sokan örülnek majd, hiszen egyre nehezebb korrekt csúcsmobilt találni hajlított panel nélkül. Az alábbi képek messze nem hivatalosak, de elég jól néz ki rajtuk a telefon, valószínűleg sokan örülnének, ha valami ilyesmi lenne majd az új Mi MIX modell.

A Mi MIX 4 egyik nagy újítása a kijelző mögé épített láthatatlan szelfikamera lehet, ami szükségtelenné teszi a különféle bevágásokat és az olyan mechanikus megoldásokat, mint a pop-up kamera vagy a slider kialakítás.

Ezeken a koncepcióképeken rettentően vékony a káva, és igazából mindig is ezen a téren volt leginkább úttörő a Mi MIX széria, tehát mindenképpen egy olyan telefonra lehet számítani, aminek az előlapja szinte csak egy óriási kijelzőből áll.

Hardveres téren a Snapdragon 888 alkalmazása a legvalószínűbb, és valamilyen szupergyors töltési megoldásra is számítunk, a pontosabb jellemzők azonban egyelőre még nem ismertek, mint ahogy a végleges dizájn sem. Persze ez nem is meglepő, hiszen a Xiaomi Mi MIX 4 debütálása egy kicsit még odébb van, valamikor az év második felében érkezhet az újdonság.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid