Akár már szeptemberben kapható lesz a Galaxy Note 4!

0

A legfrissebb hírek szerint a Samsung Galaxy Note 4 már készen áll a tömeggyártásra, ami júliusban meg is kezdődhet. A készüléket várhatóan a szeptemberi IFA kiállításon leplezik le, és akár már nem sokkal utána meg is jelenhet a boltok polcain.

A gyors piacra kerülésnek az lehet az oka, hogy a korábbi Galaxy S4 és S5 modellek iránt megcsappant a kereslet, ráadásul muszáj tartani az iramot a szintén ősszel debütáló iPhone 6-tal. Ezen kívül még LG G3 is nagy vetélytársnak ígérkezik, hiszen egy nagyon jól sikerült készülékről van szó. Ez utóbbi még csak Dél-Koreában kapható, de itt sokkal jobban fogy, mint az S5.

samsung-galaxy-note-4-concept-3

Note 4 koncepció

A Note 4 várhatóan 5.7 colos QHD kijelzővel jön, hardver terén pedig két verzió lesz. Az egyiket a Snapdragon 805, a másikat pedig a Samsung saját 8 magos Exynos 5433-as processzora hajtja majd. A benchmark eredmények alapján mindkettő nagyon jól teljesít majd. A kamera valószínűleg 16 megapixeles lesz, és optikai képstabilizátorral is rendelkezni fog. További infókért olvassátok el korábbi cikkeinket a Galaxy Note 4-ről.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid