Akcióban a Meizu M2 Note és más készülékek

0

Nemrég írtunk róla, hogy új Ping Digital partnerbolt nyílt Budapesten a Westendben, most pedig három készülék ára csökkent egy nyitási akció keretében. Érdemes megnézni az ajánlatot!

A legérdekesebb ajánlat mindenképpen az új Meizu M2 Note, ami egy nagyon korrekt felső-középkategóriás modell. Gyönyörű, 5.5 colos Full HD-s kijelző jellemzi, amit egy erős, 64 bites, 8 magos processzor hajt 2 GB RAM társaságában. A kamerák 13 és 5 megapixelesek, van LTE támogatás, és mindez egy modern, fiatalos dizájnnal párosul. A mobil most 79.900 Ft helyett 71.900 Ft-ért vásárolható meg 1 év teljes körű hazai garanciával és támogatással.

ping-akcio-meizu

A második akciós mobil a középkategóriás Doogee Valencia 2 Pro, ami 5 colos HD kijelzővel, 64 bites processzorral és 2 GB RAM-mal kecsegtet, 64.900 Ft helyett most 54.900 Ft-ért.

doogee_dg700

A Doogee Titans 2 pedig egy por- és vízálló strapamobil, prémium anyaghasználattal és luxusmobilokat megszégyenítő külsővel. Itt is elég komoly áresésé történt, hiszen 64.900 Ft helyett most csak 56.900 Ft-ért kínálják a készüléket.

Az említett modellek mindhárom Ping Digital üzletben (Budapesten a Westend aluljárószintjén és a Zichy Jenő u. 10. alatt, illetve Pécsett a Rákóczi út 35. alatt), és a forgalmazó webshopjában is megvásárolhatók, az akció azonban csak október 15-ig tart.

Ping Digital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid