Akcióban a HoneyWhale E3 – Izmos elektromos roller akár terepre is!

0

Ha egy a szokásosnál jóval erősebb elektromos rollert keresel, amivel akár terepre is mehetsz, akkor érdemes megnézned a HoneyWhale E3-at, ami a 120 kg-os teherbírással, az akár 35-40 km-es hatótávval és a 40 km/h-s végsebességgel igyekszik belopni magát a szívünkbe. A készüléket európai raktárból szállítja a Tomtop webáruháza, tehát nem kell aggódni a plusz költségek és a hosszú szállítási idő miatt sem, miközben az ára is elég barátságos.

HoneyWhale E3 elektromos roller most 499,99 dollárért rendelhető a Tomtop webáruházából ajándék táskával, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 146 500 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

Egy praktikus kis batyu is jár a géphez, ezt a kormányra szerelhetjük

A HoneyWhale E3 magnézium ötvözetből készült vázzal rendelkezik, összesen nagyjából 23,5 kg súlyú, méreteit illetően pedig 121 x 116 cm-es, már amikor nincs összehajtva, mert ezt is meg lehet tenni a géppel, így könnyebben szállítható, tárolható.

A 10 hüvelykes kerekek pneumatikusak, a roller rendelkezik saját beépített világítással és üléssel, illetve került rá egy aprócska LCD kijelző, amin a fontosabb adatok szemmel követhetőek.

Funkciók, ismertetés

A roller belsejében egy 600 wattos névleges teljesítménnyel dolgozó, szénkefe nélküli villanymotor található, ez teszi lehetővé az akár 40 km/h-s haladási sebességet, illetve azt, hogy az akár 35 fokos emelkedőket is meg tudjuk hódítani. Szerencsére ezt a rollert nem csupán a madárcsontúak vehetik birtokukba, mert a maximális teherbírása 120 kg.

Hatótáv

A HoneyWhale E3 elektromos roller belsejében egy 13Ah kapacitású lítium-ion akkumulátor található, amelynek köszönhetően a hatótáv akár 35-40 km is lehet, egyetlen feltöltéssel. A töltési folyamat nagyjából hat órát vesz igénybe, így ha rendesek a munkahelyen, a műszak végére újra tele lehet a “tank”.

Figyelem! Ez a roller az átlag típusoknál jóval nagyobb teljesítménnyel bír, és emiatt veszélyesebb is. Csak felelősséggel használd, inkább alacsonyabb sebességgel, körültekintően, és mindenképpen vegyél hozzá sisakot, illetve egyéb védelem sem árt (könyökvédő, térdvédő vagy akár teljes motoros védőruha).

HoneyWhale E3 elektromos roller most 499,99 dollárért rendelhető a Tomtop webáruházából ajándék táskával, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 146 500 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

A leírás készítése során törekedtünk a pontosságra, ennek ellenére előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, amelyekért elnézést kérünk!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid