Lebukott 2020 eddigi legnépszerűbb Android mobiljának az utódja

0

Az idei év legtöbbet eladott Android rendszerű okostelefonjai között szinte csak Samsung és Xiaomi készülékek voltak, ezek közül is az eddigi legnépszerűbb a Galaxy A51, amelyből durván 20 millió darab fogyott világszerte az első három negyedévben. Most kiszivárgott, hogy milyen lesz az utód, képek is vannak róla, érdemes lehet megnézni, ugyanis jó eséllyel ez lesz a 2021-es év egyik meghatározó mobilja.

A Samsung Galaxy A52-ről van szó, ami már egy 5G-s készülék lesz (igazából az A51-ből is készült 5G-s kiadás, de az kevésbé terjedt el). A dizájn alapvetően nem változik sokat, marad a kameralyukas Super AMOLED kijelző 6,5 colos képátlóval, a hátlapi 4 kamerás rendszer, valamint a jack csatlakozó sem tűnik el.

Íme az előzetes renderképek a telefonról:

A mobilról annyit tudni még, hogy fém kerete és üveg hatású műanyag hátlapja lesz. Az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe kerül majd beépítésre, és összességében 159,9 x 75,1 x 8,4 mm-es lesz a készülék.

A Galaxy A51-et tavaly december közepén mutatták be, tehát valószínűleg az A52 5G debütálása sincs már túlzottan messze.

Forrás: OnLekas

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid