Akció: 10 ezer Ft alatt a Zeblaze GTS okosóra

0

A Cafago jóvoltából most akciós a Zeblaze GTS okosóra, amely Bluetooth hanghívással, másfél colos kijelzővel, akár tíznapos üzemidővel, vízálló külső burkolattal és persze a már megszokott fitnesz és egyéb funkciókkal igyekszik vásárlásra csábítani bennünket.

A Zeblaze GTS okosóra a Cafago kínálatában most 30,28 dollárért rendelhető, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 9.400 forintot jelent. A szállítás ingyenes, és a kis összeg miatt nem fogják vámolni a terméket. További részletek és rendelési lehetőség erre a linkre kattintva! 

Külső

Az okosóra háza 43 x 37 x 11 mm-es dimenziókkal rendelkezik, és nagyjából 38 grammot nyom, ami pedig az anyaghasználatát illeti, ABS műanyag és polikarbonát dominál.

A formaterv egyértelműen az Apple Watch-ot idézi, szóval ha tetszik az almás gyártó időmérője, akkor ezzel a készülékkel sem fogsz bakot lőni.

A képernyő tehát négyzetes kialakítású, a gyártás során IPS LCD panelt használtak az ázsiai gyártó szakemberei. Az 1,54 hüvelykes megjelenítőre összesen 240 x 240 pixel került, egyébiránt ez egy érintésérzékeny felület, szóval a segítségével történik az óra irányítása.

Ugyanakkor van egy tekerhető fizikai gomb is, hasonló funkcionalitással. Óraképekből pedig 60-nál is többféle érhető el az okosórára.

A külső borítás ellenáll a víznek és a pornak, igaz, csak korlátozottan, az IP67 minősítésnek megfelelően. Úszni, búvárkodni nem, de mondjuk kezet mosni az órával a csuklónkon simán lehetséges, és az eső elől sem kell rejtegetni.

Funkciók

A Zeblaze GTS burkolata alatt több fontos hardveres összetevőt is fogunk találni, kezdjük talán a vezeték nélküli kapcsolatokért felelő Bluetooth 5.0 modemmel, amelynek köszönhetően kiépíthető az összeköttetés szinte bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal, táblagéppel. Van egy másik, harmadik generációs Bluetooth modem is, tehát a készülék duál kapcsolatokat is támogat.

A Zeblaze GTS egyik legmeghatározóbb és legvonzóbb tulajdonsága az, hogy rendelkezik saját beépített mikrofonnal és hangszóróval, így telefonhívások fogadására is alkalmas Bluatooth-on keresztül. Ha az egészséges életmód híve vagy, akkor is jól jársz a készülék beszerzésével, mert rendelkezik pulzusmérő és lépésszámláló funkciókkal, van alvásmonitorozás, illetve 8 sport üzemmód a legelterjedtebb edzési típusokhoz.

Persze az olyan alapvető lehetőségekről sem kell lemondani, mint a párosított készülék kamerájának és multimédia lejátszójának irányítása, illetve ott lesz az ébresztés, a naptár, és az értesítésekről is jelzést ad az okosóra, tehát a Zeblaze GTS minden ilyesmit tud, amit tudnia kell. A készülék a gyári leírás szerint képes a véroxigénszint és a vérnyomás mérésére is, de ezek csak becsült adatok, pontos eredményekért továbbra is orvosi eszközöket vegyünk igénybe.

Mint minden hasonló okosóra esetében, ezúttal is van egy kifejezetten a készülék mellé fejlesztett telefonos applikáció, amivel össze tudjuk szinkronizálni az adatokat, illetve számos egyéb lehetőséget is igénybe tudunk venni, miután telepítettük. A rendkívül fantáziadús Da Fit nevet viseli ez az alkalmazás. :-)

Üzemidő

A Zeblaze GTS üzemidő terén nagyon jól áll, mert a burkolata alatt található 240 mAh kapacitású akkumulátor képes akár 10 napon keresztül is működtetni a készüléket, igaz, ilyenkor csak alapvető óra funkciókat érdemes használni, okosfunkciókkal is tarkított felhasználás mellett nagyjából 7 nap a reális egyetlen feltöltéssel. Bluetooth kapcsolaton keresztül telefonálni pedig 220 percen keresztül tudunk. Az okosóra töltését a megszokott módon egy mágneses kábellel lehet intézni, természetesen ez részét képezi a csomagnak.

A Zeblaze GTS okosóra a Cafago kínálatában most 30,28 dollárért rendelhető, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 9.400 forintot jelent. A szállítás ingyenes, és a kis összeg miatt nem fogják vámolni a terméket. Tovább részletek és rendelési lehetőség erre a linkre kattintva! 

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

A leírás készítése közben törekedtünk a pontosságra, de ennek ellenére előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, ezekért előre is elnézést kérünk! 

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid