Akciós a Viomi SE robotporszívó a Tomtopnál

0

A Viomi SE a Xiaomi egyik új, 2020-as robotporszívója, ami meglehetősen kedvező, 100 ezer Ft körüli áron kínál olyan teljesítményt és tudást, amit a legtöbbször csak jóval drágább típusoknál szoktunk látni. Ha szeretnéd jelentősen lecsökkenteni a takarítással eltöltött időt, akkor érdemes megnézned ezt a modellt, mert elég jó vételnek tűnik.

A Viomi SE most 275 eurós (vagy 323,5 dolláros) kedvezményes áron rendelhető a Tomtop webáruházának jóvoltából, amennyiben felhasználjuk a XIAOMISE kupont. A vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 102 ezer Ft-ot jelent. A terméket európai raktárból küldik ingyenesen, egészen pontosan Németországból, így a szállítás gyors lesz, és az extra költségek miatt sem kell aggódni. További részletek és rendelés ezen a linken.

Rövid ismertető

A Xiaomi VIOMI SE belsejében található 33 wattos névleges teljesítménnyel dolgozó elektromotor cirka 2200 Pa szívóerőt képes biztosítani, és működés közben 72 decibeles a maximális zajkibocsátás, ami még bőven elviselhető. A készülék képes az intelligens útvonaltervezésre, környezetét fejlett lézeres szenzorokkal pásztázza, így aztán nem fog neki menni a bútoroknak és a különböző peremekről sem fog lezuhanni.

Miután felmérte környezetét a gépezet, igyekszik a lehető leghatékonyabban elvégezni a munkáját, de ebbe mi magunk is bele tudunk szólni. A robotporszívó irányításához elérhető egy okostelefonos alkalmazás, amiben egy rakás funkció megtalálható (persze használható app nélkül is természetesen).

Módunkban áll időzíteni, távirányítani, virtuális falakat beállítani, vagy csak simán kijelölni azt a területet, ahol az apróságnak dolgoznia kell, de olyan területeket is meg tudunk adni a lakáson belül, ahová még véletlenül sem sem szeretnénk, hogy betegye a lábát… kerekeit…izé, érted… (no-go zóna funkció).

Fontos továbbá kiemelni, hogy egyszerre több térképet is tárol a masina, így ha például emeletes házunk van, vagy több helyen is használnánk, akkor nem kell mindig elölről kezdenie a feltérképezést.

A Xiaomi VIOMI SE nem csupán felszívja a piszkot, de képes fel is mosni maga után.

A masina simán átmegy a két centiméter magasságú küszöbön, vagy a vastagabb szőnyegeken.

A Viomi SE robotporszívó a gyártói leírások szerint egyetlen feltöltéssel képes 150 percen keresztül üzemelni, ami egy akár 200 négyzetméteres lakás teljes kitakarítására is elegendő lehet. Ha pedig alacsony lenne az akkuszint, akkor a gépezet teljesen önállóan képes menedzselni önmaga újratöltését, magyarán visszamegy a dokkolóra, és amikor újra tele van a telep, folytatja a munkát, ahol félbe kellett szakítania. Rendkívül hasznos kis extra.

A Xiaomi Viomi SE most 275 eurós (vagy 323,5 dolláros) kedvezményes áron rendelhető a Tomtop webáruházának jóvoltából, amennyiben felhasználjuk a XIAOMISE kupont. A vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 102 ezer Ft-ot jelent. A terméket európai raktárból küldik ingyenesen, egészen pontosan Németországból, így a szállítás gyors lesz, és az extra költségek miatt sem kell aggódni. További részletek és rendelés ezen a linken.

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

A leírás készítése közben törekedtünk a pontosságra, ennek ellenére előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, ezekért előre is elnézést kérünk!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid