Akkumulátoros mini láncfűrész akcióban a Tomtop oldalán

0

Akár kezdő sorozatgyilkos vagy, akár a téli túlélőt akarod felaprítani vagy egy nagyobb ágat levágni egy fáról, jó szolgálatot tehet számodra ez az elektromos, akkumulátoros, mini láncfűrész. A masina nyilván nem fogja kiváltani a hatalmas, benzinnel működő professzionális gépeket, de hordozhatósága és kompaktsága miatt jó kiegészítője lehet a már meglévő szerszámparknak. A gépet most európai raktárból küldik, szóval nem kell aggódni a plusz költségek és a végtelennek tűnő szállítási idők miatt sem. 

Az akkumulátoros mini láncfűrész most 42,99 dolláros áron rendelhető német raktárról, ami hazai pénzre átszámítva megközelítőleg 13 200 forintot jelent. A csomagban EU szabványos töltő és két akkumulátor is lesz. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A masina lényegében egy újratölthető akkumulátorral rendelkező elektromos láncfűrész, amelynek legfőbb erénye a hordozhatóság, a kompakt kialakítás és a jó üzemidő.

A belsejében rézkefés elektromotor dolgozik, ami 550 wattos teljesítményre képes.

A gép egyetlen kézzel is könnyen kezelhető, használata egészen praktikus. A mini láncfűrész 100 mm vastagságú anyagokat képes elvágni.

Természetesen számos védelmi biztosítékot is beszereltek a szerszámba, ami védett a túlterhelés és más hasonló hiba ellen.

A mini láncfűrész működését két darab cserélhető lítium akkumulátor biztosítja, amelyek természetesen ott lesznek a csomagolásban.

A telepek megközelítőleg másfél órányi működést tesznek lehetővé egyetlen feltöltéssel a gyártói leírás szerint.

Szakértőnk ajánlásával

Az akkumulátoros mini láncfűrész most mindössze 42,99 dolláros áron rendelhető két akkumulátorral, ami hazai pénzre átszámítva megközelítőleg 13 200 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid