Már tölthető a The Witcher: Monster Slayer

0

A Pokémon GO alapötlete zseniális, de sokak számára eléggé gyerekes a franchise, így ők vélhetően nagyon várták a mai napot, hogy végre egy érettebb koncepcióra épülő kiterjesztett valóság játékban tehessék próbára magukat. Végre tölthető ugyanis a Vaják világában játszódó The Witcher: Monster Slayer, amelyben mi magunk kelhetünk harcra az ártatlanokat fenyegető rémekkel, ám ahhoz, hogy megküzdhessünk a szörnyekkel, a valóságban is kénytelenek vagyunk útra kelni, akárcsak a pokémonos játék esetében.

A játék nem Riviai Geralt körül forog, igazából Te magad leszel a főszereplő, egyike a vajákoknak, azoknak a mutáns harcosoknak, akik a világot oltalmazzák a különböző szörnyekkel szemben, természetesen némi juttatásért cserébe.

A The Witcher: Monster Slayer tölthető Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt, ráadásul a játék teljesen ingyenes, habár alkalmazáson belüli vásárlásokra lesz lehetőség. Egyelőre nem tudni, mennyire pay-to-win a játék, vagyis hogy mennyire kényszerít bennünket költésre, de sejtésünk szerint a Spokko – a játék fejlesztője – e téren korrekt lesz.

Hogy fog mindez kinézni a gyakorlatban? Teljesen ugyanúgy, mint a Pokémon GO-ban, csak itt nem elkapjuk a különböző teremtményeket, hanem lekaszaboljuk azokat, és ehhez a valóságban, a fizikai térben is el kell majd mozdulni. Szerencsére már nincs annyira zárva a világ, mint tavaly ilyenkor, így semmi akadálya nem lesz annak, hogy mi lehessünk az egyszerű emberek megmentői Sapkowski dark fantasy univerzumában.

A játékosok eszköztárában a bájitalok mellett mindenféle fegyverek, bombák és egyéb trükkök állnak majd rendelkezésre, ám ahhoz, hogy mi lehessünk a legjobb szörnyvadászok, fejleszteni kell karakterünket, magyarán a szokásos RPG vonalak mentén zajlik a játékmenet.

Minden egyes győzelemért trófea jár, minél több ilyen kerül a birtokunkba, annál vagányabb vajákoknak fogunk számítani. Nincs más teendő, mint ellátogatni az App Store-ba vagy a Google Play Áruházba, letölteni a játékot, és indulhat a vadászat!

Forrás: TechAdvisor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid