Alcor Zest D714I olcsó tablet bemutató

0

Ha valaki mindenképpen egy olcsó tabletet szeretne vásárolni, akkor érdemes elgondolkodnia a Alcor Zest D714I készüléken, ami az egyik legolcsóbb IPS kijelzős tablet jelenleg. Már 25.000 Ft-os áron megvehetjük a 4GB-os háttértárral szerelt verziót, és ezt az összeget simán meg is éri.

Alcor Zest D714I tablet

Mint már említettem, az Alcor Zest D714I egy IPS kijelzőt kapott, ami ritka ebben az árkategóriában. A 7 colos megjelenítő felbontása sem rossz, ugyanis 1024×600 képponttal bír. Így összességében egy viszonylag éles, nagyon szép színekkel rendelkező, és nagy betekintési szögű tablettel van dolgunk.

Alcor Zest D714I

A tabletet a Rockchip RK3028 SoC hajtja, ami nem egy erőbajnok, ugyanis egy kétmagos 1GHz-es órajelő processzorból és egy PowerVR SGX540-es GPU-ból áll. Komolyabb játékokra tehát kevésbé lesz alkalmas a készülék, de azért a böngészés vagy a filmnézés nem jelent gondot. Jó hír, hogy 1GB RAM-mal szerelték a tabletet, mivel az 512MB már nem sok mindenre elég.

Érdemes külön kiemelni a Alcor Zest D714I minőségi kivitelét. A szálcsiszolt alumínium ház nagyon szép külsőt ad a tabletnek, az összeszerelés pedig hibátlan: nem recseg-ropog egyáltalán.

Alcor Zest D714I hatlap

Az extrákhoz tartozik a MicroSD bővíthetőség, a dual kamera, valamint az USB OTG funkció. Az akkumulátor sajnos nem túl strapabíró, kb. 3-4 óra alatt lemerül folyamatos használat mellett, de ebben az árkategóriában ez általános jelenség. Ha bővebben is olvasnál a tabletről, akkor kattints a linkre: Alcor Zest D714I teszt

A készülék két verzióban kapható. A 4GB-os változat ára kb. 25.000 Ft, a 16GB-os pedig kb. 30.000 Ft-ba kerül, és így mindkettő elég jó vételnek számít.

Alcor Zest D714I doboz

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid