Alfawise M1 és X1 – elektromos roller és kerékpár kedvező áron

0

Közeleg a nyár, és egyre nagyobb teret kapnak az elektromos rollerek és kerékpárok, amelyek jó időben igen praktikus közlekedési eszközök tudnk lenni. Most az Alfawise két terméke meglepően jó áron kapható, ezért bemutatjuk őket röviden.

Alfawise M1 elektromos roller

Az Alfawise M1 külsőre nagyon sokban hasonlít a Xiaomi M365-höz, csakhogy olcsóbb nála és erősebb motort kapott.

Csak röviden néhány fontosabb tulajdonság: 350W-os motor, akár 30 km hatótáv, 25 km/h végsebesség, 3 másodperc alatt összecsukható kivitel, duál fékrendszer, 12,5 kg-os tömeg, megfelelő világítás, kijelző, stb. További érdekesség, hogy a rendszer fékezéskor valamennyit visszatölt az aksiba, így hatékonyabb a közlekedés. A teherbírás pedig a szokásos 100 kg.

Az Alfawise M1GBZYQC014 kuponkóddal most 369,99 dollár helyett 339,99 dollárba kerül, a vámmentes szállítás pedig ingyenes. További részletek és rendelés ezen a linken.

Alfawise X1 elektromos kerékpár

Azokra is gondolt az Alfawise, akiknek a kerékpár szimpatikusabb, az X1 ráadásul kétféle méretű aksival is elérhető (7,8Ah és 10,4Ah).

Az Alfawise X1 teherbírása 120 kg, a motorja 250W-os, és ez is könnyedén összecsukható, akárcsak a roller, így a szállítása nagyon egyszerű. A végsebesség 25 km/h, a hatótáv pedig akár 30 km is lehet, ha kizárólag a motorra hagyatkozunk, ha pedig csak rásegít, de mi is tekerünk, akkor akár 60 km is megtehető egyetlen töltéssel. A nagyobb aksis változatnál pedig 40 és 70 km a hatótáv a gyári adatok szerint.

A fékek, lámpák itt is rendben vannak, és egy kijelzőn láthatjuk a fontosabb adatokat menet közben.

Linkek és kuponok (ingyenes a vámmentes szállítás mindkettőnél):

Vámmentes szálítás: Registered Air Mail/Europe Railway Priority Mail.

További nyári kütyü akciók ezen a linken.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid