Alfawise U20 – 3D nyomtató, ami 5 perc alatt összeszerelhető!

0

Egyre nagyobb a kínálat a 3D nyomtatókból, így nem egyszerű a döntés, ha valaki egy ilyen készüléket szeretne. Ha nem akarsz sokat költeni rá, de nem is a legolcsóbb gagyit vennéd, akkor érdemes megnézni az Alfawise U20-at, ami két fontos dologban is kiemelkedik a vetélytársak közül: órák helyett mindössze 5 perc alatt összeszerelhető, és az átlagnál jóval nagyobb a nyomtatási mérete.

A legtöbb 3D nyomtatót igen nehézkes üzembe helyezni, főleg ha az embernek nincs gyakorlata az ilyesmiben. Az Alfawise U20-nál azonban gondoltak erre, ugyanis mindössze három fő elemet kell összeszerelnünk, majd csatlakoztatni a kábeleket, így nagyjából 5 percet vesz igénybe a folyamat.

A nyomtatási méret pedig jóval nagyobb a megszokottnál, ugyanis akár 30x30x40 cm-es dimenziókban is gondolkodhatunk, tehát nem csak apró tárgyak elkészítésére alkalmas. Ezeket egyébként nem feltétlenül nekünk kell megtervezni, számtalan 3D-s modell érhető el az interneten, amiket egyszerűen ki tudunk nyomtatni számítógépről kábellel vagy egy memóriakártyára másolva. Nem mellesleg az Alfawise U20 egy 2,8 colos színes érintőkijelzőt is kapott, így egyszerűbb a vezérlése.

Egyéb hasznos extrák is vannak, például érzékeli a készülék, ha kifogyott a nyomtatásra használt filament, ha pedig esetleg áramszünet lenne, akkor nem kell kidobni a félkész terméket, utána ugyanonnan tudja folytatni a munkát.

Pár példa, hogy miket lehet nyomtatni az Alfawise U20-szal:

Az Alfawise U20 most épp akciós, 299,99 dollárért rendelhető, ám további kedvezményünk is van rá. A GBU20DP kuponnal egészen 269,99 dollárig csökkenthető az ár, ráadásul nagyon olcsó rá a vámmentes Priority Line szállítás, így mindennel együtt akár 80 ezer Ft alatt kijön a készülék. Részletek és további tesztvideók az alábbi linken:

Egyébként egy bevált masináról van szó, a GearBest oldalán már közel 150 értékelés olvasható. Ha pedig egy olcsóbb típust keresel, akkor érdemes megnézned a Creality3D Endert, ami a GENDER3 kuponnal most 169,99 dollárba kerül.

Vámmentes szállítás: Priority Line (EU Priority Line és EU Express)

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid