Alig látható “hibára” bukkantak a Galaxy S23 Ultra modellek kijelzőjén

0

Nem teljesen friss a probléma, korábbi hajlítható kijelzős Samsung mobiloknál is voltak már hasonló megfigyelések, de most újra nagyobb figyelmet kapott a téma a Galaxy S23 Ultra megjelenésével. Arról van szó, hogy számos készülék (egyesek szerint az összes) kijelzője rendelkezik egy furcsa, alig észrevehető hibával.

A Redditen és a Twitteren is sok felhasználó számolt be arról, hogy a nemrég vásárolt Galaxy S23 Ultra mobiljuk jobb alsó sarkában egy buborékszerű képződmény látható, ami megtöri a fényt. A jelenséget a legtöbb esetben elég nehéz észrevenni, csak bizonyos szögből látható a megfelelő megvilágítás mellett, de olyan felhasználók is akadtak, akiknél jobban szembetűnik.

A jelenséget nem könnyű úgy fotózni, hogy látszódjon, de igyekeztünk összeszedni pár jobban sikerült képet, amiket panaszkodó felhasználók osztottak meg:

A készülékek jobb alsó sarkánál kell figyelni, az alsó élen, közvetlenül a fekete sáv fölött, a hajlítástól kb. 2 mm-re befelé.

Miután páran megosztották a panaszukat, más felhasználók is csatlakoztak. Mivel nem túl látványos a hiba, sokan maguktól észre sem vették volna, de miután felhívták rá a figyelmüket, alaposabban is megnézték a telefonjukat. Volt, aki 1 perc után, de olyan is akadt, aki csak 45 perc után vette észre az apró tökéletlenséget.

Egyes vélemények szerint az összes Galaxy S23 Ultra ilyen, de mivel alig látható a probléma, a legtöbb felhasználó nem veszi észre. Korábbi hajlítható kijelzős Samsung telefonoknál is lehetett hasonlót tapasztalni, tehát valószínűleg a gyártásból adódó jellegzetességről van szó.

A Samsung reagált is egyébként, és azt írják, hogy ez teljesen normális. A kijelzők számos rétegből állnak össze, amelyek össze vannak préselve, és erős fényben meg lehet figyelni ilyen tökéletlenségeket.

Nem érdemes tehát túlzottan aggódni, a telefonok nem hibásak, egy “természetes” jelenségről van szó, ami bizonyos modelleket érint. Mondjuk akinél esetleg jobban látszik, azt ez nem fogja vigasztalni, hiszen egy komolyabb összeget fizetett ki a csúcsmodellért.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid