Amazfit Neo okosóra bemutató – retró dizájn és extra hosszú üzemidő a Xiaomitól

0

Senkit ne tévesszen meg a retró külalak, a Xiaomi érdekszférájába tartozó Amazfit Neo okosóra nagyon is modern képességekkel rendelkezik, ráadásul 50 méter mélységig vízálló. A készülék 4 hetes üzemidővel, 24 órás pulzusméréssel, Bluetooth 5.0 támogatással, és még egy rakás további klassz funkcióval bír.

Az Amazfit Neo okosóra most 40,38 dolláros áron rendelhető a Cafago oldalán, ami magyar pénzben nagyjából 12 500 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Nyilván mindenkinek más fog eszébe jutni az okosóra külalakjáról, bennünket ezekre a régi klasszikus japán kvarcórákra emlékeztet, szóval van egy elég erőteljes retró hangulata a masinának.

Az újdonság képernyője 1,2 colos, STN technológiára épül, és monokróm megjelenítést biztosít, maga az óra pedig műanyagból készült, cirka 32 grammot nyom, és 40,3 x 41x 11,7 mm-es.

Az Amazfit Neo burkolata alatt Bluetooth 5.0 modem dolgozik, amelynek köszönhetően szinte bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató eszközzel párosítható.

A készülék fejlett pulzusmérő, lépésszámláló, alvásmonitorozás funkciókat kínál, tehát a régimódi dizájn ellenére mindent tud, amit egy modern okosórának tudnia kell. Amennyiben az óra valamilyen rendellenességet érzékel a keringésünkkel kapcsolatban, azonnal riasztani fog bennünket.

A készülék jelezni fogja a párosított eszköz értesítéseit, így semmiről nem fogunk lemaradni, legyen szó üzenetekről, vagy más fontos történésekről. Ezeket elolvasni azonban csak a telefonunkon tudjuk majd.

Az Neo-t szinte bárhova magunkkal vihetjük, mert a külső borítása állítólag 50 méter mélységig képes ellenállni a víznek, tehát simán használható úszáshoz is.

Az Amazfit Neo okosóra belsejében egy 160 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően átlagos felhasználás mellett is elérhető a 28 napos üzemidő. A készülék töltése a mellékelt kábellel történik, és nagyjából 5 órát vesz igénybe.

Az Amazfit Neo okosóra mellé készült egy telefonos alkalmazás is, ami a Zepp App névre hallgat, ennek segítségével tudunk majd adatokat szinkronizálni.

Az Amazfit Neo okosóra nem egy tipikus ajánlat, elsősorban azoknak szól, akiknek tetszik ez a retró külső, a vízálló borítás és az extrém hosszú üzemidő. Az okosóra most 40,38 dollárért lehet a miénk a Cafago jóvoltából, a vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 12 500 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid