Akcióban az új Haylou GT2S és a Lenovo LP1 vezeték nélküli fülesek

0

A kínai már nagyon régóta nem jelent gagyit, ha műszaki cikkekről van szó, és többek között a vezeték nélküli fülhallgatók piaca az, ahol igazán dinamikusan fejlődnek az ázsiai gyártók. Manapság már fillérekért lehet korrekt hangzással, modern elektronikával felszerelt füleseket vásárolni tőlük, amelyek nyilván nem fogják nyugdíjba küldeni az Apple AirPods-okat és Samsung Galaxy Buds-okat, de képesek megfizethető és méltó alternatívát kínálni azok számára, akik szerényebb költségvetésből dolgoznak. A Tomtop jóvoltából most olcsó Bluetooth 5.0 modemmel felszerelt, korrekt üzemidővel rendelkező fülhallgatót lehet kedvezményes áron beszerezni, az egyik a Xiaomihoz köthető Haylou, a másik pedig a laptopok és más informatikai cikkek világában már sokszor bizonyított Lenovo terméke.

Haylou GT2S

Pehelykönnyű fülesek ezek, amelyek egyenként mindössze 3,7 grammot nyomnak, belsejükben pedig 7,2 mm-es driverek felelnek a hangzásért. Ahogyan a bevezetőben is említettük, a fülhallgatók burkolata alatt Bluetooth 5.0 technológia teljesít szolgálatot, ami jót tesz az energiafogyasztásnak, vételi stabilitásnak, illetve jócskán csökkenti az adatátviteli késleltetést. AAC és DSP dekódolás, valamint akár 12 órás üzemidő jellemzi a készüléket, utóbbihoz persze nyilván kelleni fog a töltésre is alkalmas tárolódoboz, amelyet mellékelnek a fülhallgatókhoz. A fülhallgató nem csupán zenehallgatásra, de hívások fogadására is alkalmas, mivel rendelkezik beépített mikrofonnal. A vezérlés multifunkciós fizikai gombok révén történik, a segítségükkel még a párosított eszközök virtuális asszisztense is megidézhető. A Haylou GT2S vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő fülhallgató most mindössze 19,99 dollárért rendelhető a Tomtop oldalán ingyenes szállítással, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 6 200 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Lenovo LP1

A mindössze 3,5 grammos fülesek belsejében 10 mm-es meghajtók találhatóak, amelyeknek köszönhetően már egészen telt hangzásra lehet számítani. A Lenovo portékája IPX4 minősítésnek megfelelően ellenáll a nedvességnek, nyirkosságnak, így ideális kiegészítő lehet sportolás mellé. A füleseket érintésérzékeny felületekkel lehet kezelni, ezekkel lehet a számok között váltani, állítani a hangerőt, vagy éppen fogadni egy bejövő hívást. A kütyü belsejében Bluetooth 5.0 modem található, amivel szinte bármilyen eszközhöz párosítható. A fülhallgatók mellé jár egy szerintünk egészen dizájnos doboz, amelynek belsejében egy plusz akku is megtalálható, a telep segítségével elérhető az akár 12 órás üzemidő. Természetesen akárcsak a fentebb ismertetett füles, ez is használható headset gyanánt, a beépített mikrofonoknak köszönhetően. A Lenovo LP1 hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli füles most mindössze 13,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából, ami magyar pénzben cirka 4 400 forintot jelent. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni, akkor kattints erre a linkre!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid