Andoer stúdióvilágítás szett német raktárból áron alul

0

Aki szeret fotózni vagy videózni, és nem csak a természetet, hanem mondjuk személyeket vagy tárgyakat, annak szinte elengedhetetlen egy otthoni stúdió, ami biztosítja a megfelelő fényviszonyokat és hátteret. Ezek általában nem olcsók, ám most jelentősen leakciózták az Andoer szettjét, ráadásul EU raktárból érkezik a csomag, így gyorsan megkapod, mindenféle extra fizetnivaló nélkül.

A Tomtop oldalán egész jó áron szoktak lenni a fotós tartozékok, és most épp leakciózták az egyik nagyobb stúdió csomagot. Ez tartalmaz többek között egy táskát, 2 db softboxot, 2 db stúdióernyőt, 4 db 45W-os izzót, és három darab különböző színű, 3×1,5 méteres hátteret, amikhez szintén van állvány.

Hasonló csomag nálunk 50 ezer Ft fölött szokott lenni, most azonban szállítással együtt cirka 31.500 Ft-ból kijön a Tomtop német raktárából, és pár munkanap alatt megkapod. További részletek és vásárlás az alábbi linken:

További stúdió szetteket itt találsz, de arra figyelj, hogy ilyesmit csak európai raktárból éri meg rendelni a nagy méret miatt.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid