Hivatalos: ekkor jön a Xiaomi Black Shark 2 (+AnTuTu eredmény)

0

Az utóbbi időben egyre többet hallani a Xiaomi következő gamer telefonjáról, a Black Shark 2-ről, ami nem véletlen, ugyanis még ebben a hónapban bemutatkozik a készülék.

A Xiaomi nemrég hivatalosan is elárulta, hogy március 18-án tarják az új Black Shark mobil bemutatóját, vagyis 9 nap múlva jön a gamer telefon. Itt a hivatalos előzetes plakát:

Az újdonság ráadásul nemrég az AnTuTu adatbázisában is feltűnt, így már biztosan tudni a főbb jellemzőket (Skywalker a mobil belső kódneve). A készülék Android 9.0-val jön már gyárilag, és természetesen a Snapdragon 855 hajtja majd minimum 8 GB RAM-mal, de lesz 12 GB RAM-os kiadás is.

A kijelző felbontása 2340×1080 lesz, vagyis a 18:9-nél is hosszúkásabb képarányt kapunk, így még egy notch-os megoldás is benne van a pakliban. A mobil durván 360 ezer pontot ért el AnTuTuban, aminél eddig csak a Mi 9 pörgetett többet hivatalosan a legutóbbi toplista szerint. A Black Shark 2 viszont még nem biztos, hogy a végleges állapotában (órajelen) üzemelt, szóval ennél valószínűleg csak erősebb lesz. Erre enged következtetni az újfajta folyadékhűtés is, ami még nagyobb teljesítményt tesz majd lehetővé.

Forrás: AnTuTu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid