A Xiaomi Mi 9 a legerősebb mobil az AnTuTu szerint!

0

Kiadta legfrissebb toplistáját az AnTuTu, amelyen a 10 legerősebb androidos készülék szerepel a tesztprogramban elért pontszámok alapján. Nézzük, melyek ezek!

Az alábbi toplista a februári mérések alapján készült, és minden készüléknél az adott típus által elért összes pontszám átlagát vették figyelembe (tehát fölösleges azzal jönni, hogy valakinek XY telefonja van, és ő más pontot kapott, mint ami itt szerepel). Nos, a legerősebb készülék a Xiaomi Mi 9 lett, mégpedig 371.849 ponttal, ami valóban brutális. Ehhez kellett természetesen a Snapdragon 855 processzor is, ami egyébként a második Lenovo Z5 Pro GT-ben is megtalálható.

A harmadik helyen a Snapdragon 845-tel szerelt Nubia Red Magic Mars gamer telefon áll, utána pedig besorakoznak a Kirin 980-as készülékek, név szerint a Huawei Mate 20, a Honor V20, a Huawei Mate 20 X és a Honor Magic 2.

A nyolcadik helyen az ASUS ROG Phone áll, a kilencedik a Xiaomi gamer telefonja, a Black Shark Helo lett, és még felfért a listára az első helyen álló Mi 9 elődje is, a Mi 8 is (pontosabban ennek a Screen Fingerprint Edition verziója).

Fontos megjegyezni, hogy ez egy kínai toplista az ottani mérések alapján, szokott készülni nemzetközi változat is, de ezt egyelőre nem tette közzé az AnTuTu.

Forrás: AnTuTu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid