Lesöpri a konkurenciát a Samsung Galaxy S10 kijelzője

0

Azt semmiképpen nem lehet elvitatni a Samsungtól, hogy nagyon értenek a kijelzők fejlesztéséhez, illetve gyártásához, és ez a Galaxy S10 modelleknél is megmutatkozik, amelyekbe az eddigi legjobb telefonos megjelenítő került.

A Samsung már hosszú évek óta a legjobb kijelzőket gyártja, de így is komoly erőforrásokat ölnek a fejlesztésbe, és évről évre tudnak javítani az AMOLED paneljeiken. A DisplayMate legfrissebb tesztjei szerint ez idén is sikerült, a Galaxy S10 modellek ugyanis a valaha volt legjobb kijelzőket kapták, nincs más csúcsmobil jelenleg, ami megütné ezt a szintet.

A Samsung új kijelzője tucatnyi rekordot megdöntött, így a DisplayMate legjobb, A+ minősítését kapta. Csak hogy néhány példát említsünk, az eddigi legjobb színhelyességgel bír a megjelenítő, szabad szemmel gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a valóságtól, de a kontrasztarány is az eddigi legmagasabb amit mértek. A fényerő szintén javult, az előző generációhoz képest 17%-kal, ami azt jelenti, hogy az 1215 nites szintet is elérheti. Ezek mellett érdemes még kiemelni a betekintési szöget, amiben szintén nincs párja az újdonságnak, vagyis itt változnak a legkevesebbet a színek, illetve a fényerő, amikor oldalról nézzük a kijelzőt.

A részletesebb elemzés a DisplayMate oldalán olvasható angolul.

Forrás: DisplayMate

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid