A Redmi 7 is feltűnt a színen, hamarosan érkezik

0

A Redmi Note 7 és Note 7 Pro csak nemrégiben indult hódító útjára, ezek azok a mobilok, amelyek már a Xiaomitól névlegesen különvált Redmi almárka első készülékei. A soron következő Redmi telefon a Redmi 7 lesz, ami megjárta kötelező köreit a kínai telekommunikációs hivatal berkeiben, és a szokásos tanúsítványi eljárás során kiderült néhány a fontosabb jellemzői közül, ráadásul képeket is tudunk róla mutatni.

Kis érdekesség, hogy a mobil az M1810F6LE modellszámot viselte a TENAA adatbázisában, és az ottani listázás szerint a telefon képernyője 6,26 colos lesz, mégpedig HD+ felbontással. Összehasonlításképp említjük, hogy a Redmi 6 LCD kijelzője 5,45 hüvelykes volt, így a Redmi 7 megjelenítője inkább a vadonatúj Note 7 modellekhez áll majd közelebb méretben. A TENAA adatai alapján a készülék fizikai méretei 158,6 x 76,4 x 8,9 mm-esek lesznek, míg a tömege 180 gramm körül alakul.

Színpompás lesz a Redmi 7, és számos árnyalatban lesz kapható. A készüléket kérhetjük majd fekete, vörös, kék, rózsaszín, fehér, zöld, lila, sőt, még szürke színben is. A kínai telekommunikációs hivatal azt is felfedte, hogy sokkal nagyobb lesz az újdonság akkumulátora, mint az elődé, aminek valószínűleg mindenki örülni fog. A Redmi 7 várhatóan 4000 mAh kapacitású telepet kap.

A korábban kiszivárgott infók értelmében a telefon alap modellje 3 GB RAM-mal, valamint 32 GB belső tárhellyel érkezik, viszont lesz két további kiszerelés 3, illetve 4 GB RAM-mal, valamint egységesen 64 GB-os háttértárral. Ezen kívül annyit lehet még sejteni, hogy ez a készülék is 48 MP-es fő kamerát kap, akárcsak a széria többi tagja. Mivel a Redmi 7 feltűnt a TENAA oldalán, valószínűleg már nem lehet messze a bemutató napja sem.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid