Újabb Galaxy A telefonok frissültek Android 13-ra

0

Le a kalappal a Samsung előtt, a dél-koreaiak egyre lelkiismeretesebben végzik a készülékek frissítését. Ráadásul már nem csak a csúcsmodellek, hanem a középkategóriát erősítő készülékek is sorra kerültek. A Galaxy A53 5G után most a Galaxy A73 5G és a Galaxy A33 5G mobilok részesültek az Android 13 operációs rendszer jóságait magában foglaló stabil One UI 5.0 frissítésben.

A két készülék közül a specifikációk alapján nyilván a Samsung Galaxy A73 5G a menőbb, az okostelefon malajziai tulajdonosai számoltak be nemrégiben arról, hogy megkapták a One UI 5.0 frissítést, amely az A736BXXU2BVK2 buildszámot kapta.

Samsung Galaxy A73 5G

Habár a frissítés terjesztése náluk indult, hamarosan további országokban is hozzáférhetővé válik a telepítéshez szükséges adatcsomag, ami egyébként magában foglalja a novemberi biztonsági foltot is.

Ami pedig a Samsung Galaxy A33 5G-t illeti, szintén megkezdődött a stabil Android 13/One UI 5.0 frissítés, amely az A336BXXU4BVJG firmware számot kapta. A telepítéshez egy 2 GB méretű adatcsomagot kell letölteni, az installálást követően pedig megkapjuk az összes Android 13 és One UI 5.0 újdonságot.

Samsung Galaxy A33 5G

Sajnálatos módon ez az adatcsomag csak az októberi biztonsági patchet foglalja magában. A jó hír viszont az, hogy a készülék frissítésének terjesztését már Európában is megkezdték, így a magyar felhasználók is készülhetnek.

Forrás: GSMArena és GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid