Android 5.1.1-et kap az LG G2

1

Egy névtelen bennfentes szerint, aki az LG szoftverfejlesztési divíziójánál dolgozik, a G2 hamarosan megkaphatja az Android 5.1.1-et. Nem csak a legfrissebb Lollipop rendszer kerül így a készülékre, hanem az LG UX 4.0 nevű felhasználói felület is, amelynek hála olyan funkciókat kap a gyártó 2 éves csúcsmobilja, mint amilyenek a G4-en vannak.

Bár pontos dátumot nem kapunk, a frissítés várhatóan még a nyár folyamán megérkezik a készülékre. A szolgáltatói változatok további teszteléseket fognak igényelni, ezért azoknál a várakozási idő kicsit több is lehet majd.

LG-G2-lollipop

Bár az LG G2 már nem épp mai mobil, ezzel a frissítéssel olyan dolgokra lesz képes, mint az aktuális csúcsmodell, aminek valószínűleg minden tulajdonos nagyon fog örülni.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid