Android 6.0-ra frissíthető a Samsung Galaxy S2

2

A CyanogenMod 13-as verziója Android Marshmallowra frissíti a 2011-es mobilt.

Ha valakinek egy olyan régebbi készülék áll a birtokában, amelyre a gyártó már biztosan nem fog szoftverfrissítést kiadni, akkor érdemes elgondolkodni egy custom ROM telepítésén. Ily módon a gyári updatek elmaradása után is, akár még évekig az Android egy igen friss változata futhat mobilunkon.

samsung galaxy s2

A Cyanogen csapata nemrég elkészítette a Mod 13-as verzióját az 5 éves Samsung Galaxy S2-höz. Az Android 6.0 alapú felület valószínűleg nem fog zökkenőmentesen futni egy ilyen öreg készüléken, de a lehetőség minden S2 tulaj számára adott.

A 2 magos, 1.2 Ghz-es processzorral szerelt mobil eredetileg még az Android Gingerbread 2.3.4-es verziójával került forgalomba. Hivatalosan az Ice Cream Sandwich, valamint a Jelly Bean változatokra frissült, de a CyanogenModhoz hasonló ROM-ok miatt akár Kitkat, Lollipop, sőt, most már Marshmallow is futhat ezen a veteránon.

A CyanogenMod egyébként rengeteg másik mobilra is elérhető. Ha valaki szeretné megkeresni, hogy vajon az ő készüléke is a listán van-e, akkor kattintson ide.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid