Android 6.0-t kap a Samsung Galaxy J7 és az A3 (2016)

3

Az Android 6.0 Marshmallow két újabb Samsung okostelefonra érkezik meg a közeljövőben. A Galaxy J7 és a Galaxy A3 (2016) mobilok tulajdonosai örülhetnek majd az új szoftvernek. 

A Samsung Galaxy J7 – az eredeti, 2015-ös modell – egy elég népszerű készüléknek bizonyult, Android 5.0 Lollipoppal indult hódító útjára, de a Marshmallow frissítés már tölthető Oroszországban.

samsung-galaxy-j7

Az update-hez 1.04 GB adat letöltése szükséges, és hamarosan más régiókban is elérhető lesz. Természetesen lehetőség van manuális letöltésre és telepítésre is, amennyiben a telefont egy türelmetlenebb felhasználó használja. Aki szívesen vetemedne ilyesmire, kattintson ide a részletekért. Az értelmezéshez némi angol tudás szükséges, de azt hiszem aki elég bátor, hogy mókolja a mobilját, az biztosan tud külföldiül. :)

samsung_galaxy_a3_2016

A Samsung Galaxy A3 (2016) még nem kapta meg a frissítését, de mivel a használati útmutatójának újabb változatában már szerepel a Marshmallow rendszer, vélhetően a fémkeretes mobilt birtoklóknak sem kell már sokat várniuk az új rendszerre.

Mindkét szoftver tartalmazza a Marshmallow jóságait, és persze a frissített Touchwiz felületet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid