Android 7.1.1-gyel tűnt fel a Samsung Galaxy A3 (2016)

1

Arról már lehetett korábban is tudni, hogy a Samsung tervbe vette a 2016-os A széria Android Nougat rendszerre való frissítését. Most a készülékcsalád legkisebb tagja feltűnt az egyik népszerű benchmark teszt weboldalán, mégpedig az új szoftverrel a fedélzetén. 

A kérdéses telefon a Samsung Galaxy A3 2016-os kiadása, ami a Geekbench adatbázisában bukkant fel, úgy, hogy közben Android 7.1.1 rendszert futtatott.

Arról még sajnos egyelőre nincs érdemi információ, hogy a már említett frissítés mikor érkezik meg a telefonokra. Mindenesetre okkal feltételezhetjük, hogy ez hamarosan megtörténik, hiszen a dél-koreai vállalat zászlóshajóira – értjük ez alatt a Galaxy S7, S7 edge, valamint S6, S6 edge mobilokat – már megérkezett az új rendszer (pontosabban elindult a frissítés).

A Galaxy A3 (2016) egyébként még most is megállja a helyét a saját kategóriájában, hiszen egy 4.7 colos HD megjelenítővel, Qualcomm Snapdragon 410/Exynos 7578 lapkával, 1.5 GB RAM-mal, 13/5 megapixeles kamerákkal felvértezett okostelefonról van szó.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid