Android 9 Pie frissítést kapott a Xiaomi Mi 6

0

A Xiaomi Mi 6 még áprilisban kapta meg az Android 9.0 Pie béta verzióját, és most úgy néz ki, minden rendben ment a tesztelés során, ugyanis a gyártó kiadta a mobilra a stabil frissítést is.

A Xiaomi Mi 6 nemzetközi verziójáról van szó, és a készülék a MIUI 10.4.1.0 frissítésen keresztül kapja meg az új Androidot, aminek a telepítéséhez nagyjából 1,6 GB-nyi adat letöltése szükséges OTA-n keresztül. Beletelhet egy kis időbe, mire minden felhasználóhoz eljut, de a lényeg, hogy már beindult a folyamat, érdemes türelemmel várni.

Xiaomi Mi 6

Mivel továbbra is MIUI 10 felületről van szó, így túl nagy változásokra nem érdemes számítani, csak annyi történt, hogy a szoftver alapjait most már Andorid 8.1 Oreo helyett Android 9.0 Pie biztosítja.

A Xiaomi Mi 6 egyébként 2017 áprilisában debütált, és akkor még Android 7.1.1 Nougat alapokon nyugvó MIUI 8 futott rajta, vagyis nem lehet panasza a tulajoknak, a gyártó egyáltalán nem hanyagolta el a készüléket, több nagy frissítést is kapott, és még most sem ér véget a támogatása.

Forrás: XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid