Megérkezett a Honor Band 5 okoskarkötő, és olcsóbb, mint a Mi Band 4!

0

A Honor 9X és 9X Pro okostelefonok mellett a kínai gyártó bemutatta legújabb viselhető eszközét, a Honor Band 5-öt, amelyből érkezett egy alap verzió (Standard Edition), valamint egy NFC chippel felszerelt változat is. A készülék egyértelműen a Xiaomi Mi Band 4 kihívója, ám némileg olcsóbb lett annál.

Akárcsak az előző kiadásnak, ennek a karkötőnek is 0,95 hüvelykes, színes OLED képernyője van, melyen 120×240 képpont sorakozik. Ez a panel képes megjeleníteni a szöveges üzeneteket, értesítéseket, és a különféle aktivitási adatokat is többek között.

A Huawei alá tartozó, elsősorban a fiatalok számára gyártó cég munkatársai szerint az újdonság üzemideje akár 14 napos is lehet. Ami pedig még pozitívum, hogy rengetegféle óradizájn közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt.

A Honor Band 5 belsejében egy optikai pulzusmérő szenzor található, akárcsak az előző modellben, viszont ez az érzékelő némileg újabb, most egy TruSeen 3.5 felügyeli szívünk dobogását a 3.0-s verzió helyett. Ezen kívül a karkötőbe SpO2 szenzor is került, ennek segítségével a vér oxigénszintjét lehet mérni.

A Honor okoskarkötője vízálló az 5ATM szabvány szerint, és 10-féle sport üzemmódban használható, köztük van az úszás is.

Mint ahogyan a bevezetőben is említettük, a készülékből kétféle kiadás létezik, a Standard Edition, valamint az NFC-s verzió, de lehetséges, hogy csak az előbbi jelenik majd meg a nemzetközi piacokon.

A Honor Band 5 hivatalos Global verziója egyébként már elő is rendelhető a Tomtop oldalán, és mindössze 28,89 dollárba kerül most ingyenes szállítással, ami durván 8.500 Ft. További részletek és vásárlás ezen a linken. (Ha esetleg rendelsz, érdemes PayPallel fizetni!)

 

Emellett egy másik friss termék, a Redmi új 20.000 mAh-s külső akkumulátora is most jelent meg, erről itt találsz bővebb infókat.

Forrás: GSMArena, Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid