Több Xiaomi Mi Pad 4 verzió is akciós a GearVita oldalán

0

A Xiaomi Mi Pad 4 széria ugyan tavaly mutatkozott be, de ár/érték arányban a mai napig az élvonalban van, sőt, alig találni olyan értelmes alternatívát, ami nem kerül egy vagyonba. Ha eddig kimaradtál volna belőle, de szeretnél egyet beszerezni, akkor mutatunk pár akciót, több verzió is jó áron van most.

A Xiaomi Mi Pad 4 két méretben érhető el, van belőle 8, illetve 10,1 colos változat. Mindkettő Full HD (1920×1200) felbontású, és a meghajtásukról a Snapdragon 660 chipset gondoskodik, ami kellő nyers erővel látja el a masinákat. RAM és tárhely tekintetében van több opció is, de most a komolyabb, 4+64 GB-os variánsokról lesz szó. Említést érdemel még a Bluetooth 5.0 modem, a kétcsatornás WiFi modul (802.11 a/b/g/n/ac), valamint a 13 MP-es hátlapi, illetve az 5 MP-es előlapi kamera.

A tabletből az alábbi verziókat lehet most olcsóbban megvenni:

Értelemszerűen az alap Mi Pad 4 a 8 colos változat, a Plus verzió pedig 10,1 colos. Az eltérő méretből fakadóan az aksikapacitás is különböző, a kisebb modell 6600 mAh-s, míg a nagyobb 8620 mAh-s telepet kapott. Az LTE verziók pedig azért jók, mert ezekbe lehet tenni SIM kártyát, és mobilnetezésre is alkalmasak (sajnos a B20-as 4G sávot nem ismerik, így lehetséges, hogy vidéken nem lesz elérhető a legnagyobb sebesség). Amit még tudni kell ezekről a készülékekről, hogy nemzetközi verziós MIUI 9 fut rajtuk, így van bennük magyar nyelv is.

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. Az EU Priority Line szállítási mód ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Ha gyorsabb szállítást választasz (pl. DHL), akkor azt szinte biztosan vámolni fogják. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben. Külföldi oldalakon célszerű PayPallel fizetni!

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid