Anet A8 3D nyomtató (új verzió) EU raktárról az eddigi legjobb áron!

0

Ha bele akarsz kóstolni a 3D nyomtatás világába, akkor ez egy remek alkalom, ugyanis a pénztárcabarát Anet A8 frissített verziója most most a szokásosnál is jóval olcsóbban kapható, ráadásul EU raktárról, így gyorsan és vámmentesen beszerezheted. Nézzük, milyen masinát kínálnak cirka 31 ezer Ft-ért!

Az Anet A8 az egyik legnépszerűbb olcsó 3D nyomtató, és már elérhető a frissített 1.5-ös verziója, ami új alaplapot kapott, és precízebb nyomtatásra képes. A fémvázas eszköz 22x22x24 cm-es nyomtatási felülettel rendelkezik, azaz egész méretes dolgok megalkotására alkalmas, és most jár hozzá ajándék 10 méter fehér filament.

A készülék összeszereléséhez kell egy kis türelem, de kapunk hozzá útmutatót, és ezután mindenféle érdekes tárgyakat, játékokat, tartozékokat lehet vele nyomtatni. A végeredmény lehet olyan egyszerű is, mint egy játékfigura vagy egy kulcstartó, de akár bonyolultabb formákat is létrehozhatunk vele. Az Anet A8-on egy LCD kijelző is van, és a nyomtatandó tárgy adatait átvihetjük USB-n vagy SD kártyával is.

Az Anet A8 (v1.5) most messze az eddigi legjobb áron kapható, mindössze 106,77 dollárba kerül EU raktárról (Germany), így már 31 ezer Ft-ból kijön ingyenes, gyors, vámmentes szállítással. Ilyen áron hamar el fog fogyni a készlet, így nem érdemes sokat hezitálni rajta. További részletek és rendelés ezen a linken.

Egy másik igen népszerű, és szintén egész olcsó 3D nyomtató a Creality 3D Ender-3. Ez is EU raktárról érkezik, és most 169 dollárba kerül, így cirka 50 ezer Ft-ból jön ki. Ez egy kicsit komolyabb, masszívabb kivitelű masina, de tudásra egyébként hasonló. További részletek ezen az oldalon.

Egyébként nem csak 3D nyomtatókat, hanem különféle Xiaomi termékeket is jó áron kínál most a Tomtop, érdemes szétnézni az alábbi oldalon:

Megjegyzés: külföldi oldalakon ajánlott PayPallel fizetni.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid