Anet A8 – Akciós az egyik legnépszerűbb olcsó 3D nyomtató német raktárból

0

A 3D nyomtatás manapság már nem luxus, bár azért a legtöbb ilyen készülék még mindig nem olcsó. Most viszont mutatunk egy népszerű típust, ami sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik, és most meglepően jó áron kapható, még 40.000 Ft-ba sem kerül pár napos szállítással német raktárból.

A termék az Anet A8 nevet viseli, és egy egész komoly eszközről van szó. A fémvázas 3D nyomtató 22x22x24 cm-es nyomtatási felülettel rendelkezik, azaz egész méretes dolgok megalkotására alkalmas.

A készülék összeszereléséhez kell egy kis türelem, de kapunk hozzá útmutatót, és ezután mindenféle érdekes tárgyakat, játékokat, tartozékokat lehet vele kinyomtatni. A végeredmény lehet olyan egyszerű is, mint egy játékfigura vagy egy kulcstartó, de akár bonyolultabb formákat is létrehozhatunk vele. Az Anet A8-on egy LCD kijelző is van, és a nyomtatandó tárgy adatait átvihetjük USB-n vagy SD kártyával is.

Az Anet A8 3D nyomtató a Tomtop akciójában most mindössze 129,99 dollárba kerül német raktárból ingyenes szállítással, így durván 37.000 Ft-os áron a tiéd lehet a masina vámmentesen. (Ez egyébként már egy frissített, 2.0-s verzió.)

Az akció pár napon belül lejárhat.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid