Annyira mégsem lesz pénztárcabarát a Samsung Galaxy Tab S9 FE

0

A közelmúltban indította útjára a Samsung a Galaxy Tab S9 táblagépeket, három eltérő méretű modellel. Ezek prémium készülékek, prémium árazással, ellenben a Fan Edition sorozatba olyan mobilok és tabletek kerülnek, amelyek felső(bb) kategóriás jellemzőket kínálnak barátságosabb árazás mellett. Már azt is tudjuk, hogy érkezik a Samsung Galaxy Tab S9 FE, legalább kétféle méretben, de az áruk talán mégsem lesz annyira baráti.

Az árakkal kapcsolatos friss értesülések Roland Quandt tollából származnak, aki a Twitteren osztotta meg követőivel a Samsung Galaxy Tab S9 FE várható árát. A bennfentes úgy tudja, hogy a készülék Indiában 63 ezer rúpiát fog kóstálni, ami nagyjából 763 dollárt jelent. A Samsung Galaxy Tab S9 799 dollárba kerül, vagyis az eltérés annyira csekély, hogy az lenne a fura, ha bárki a FE kiadást választaná.

Az indiai árazás ráadásul a 6/128 GB-os, Wi-Fi Only variánsra érvényes, tehát innen már csak felfelé mehetünk a várható összegeket illetően. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az indiai fogyasztók általában többet fizetnek a Samsung táblagépeiért, mint az amerikaiak. Ennek oka abban keresendő, hogy a Samsung még nem szerel össze helyben táblagépeket, a behozatalt pedig nem igazán támogatja az indiai kormány politikája.

Amennyiben ezt a gondolatot észben tartva kiigazítjuk a Galaxy Tab S9 FE árát, még akkor is simán készülhetünk egy 600-700 dolláros árcédulára, ami jóval több, mint amennyiért az előző modellt, a Galaxy Tab S7 FE-t kínálták, amit legkevesebb 529 dollárért lehetett beszerezni indulásakor. Nyilván az összegek eltérhetnek régiónként, de például nekünk magyaroknak érdemes felkészülni egy még ezeknél is vastagabb árazásra (tippre olyan 250-300 ezer Ft környékén indulhat majd nálunk).

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit fognak kínálni a Samsung Galaxy Tab S9 FE modellek, csupán annyit, hogy a belsejükben a Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy lapkákhoz képest kevésbé erős Exynos 1380 végzi majd a számításokat. A házon belül fejlesztett processzor egyébként egyáltalán nem vészes, a legtöbben kielégítőnek fogják találni a teljesítményét.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid